Mohammed Kudus tekent bij Skechers

Skechers versterkt zijn positie op het veld door vleugelspeler Mohammed Kudus van West Ham United en het Ghanese nationale team toe te voegen aan zijn elite selectie van voetballers die Skechers voetbalschoenen dragen. Bij zijn fans staat hij beter bekend als “Star Boy”. Kudus speelde al in de Skechers Razor, een innovatieve snelheidsschoen die wendbaarheid, comfort en balcontrole biedt. Nu is hij officieel een Skechers-atleet en zal hij verschijnen in marketingcampagnes van Skechers Football op meerdere platforms.

Kudus sluit zich aan bij Skechers nu het bedrijf de Evolution Pack lanceert. Deze nieuwe kleurenserie komt precies op tijd om het eerste jaar te vieren sinds de introductie van Skechers Football op het veld. Het markeert ook de uitbreiding van het merk naar de wereldmarkt, waardoor spelers overal ter wereld voor het eerst toegang krijgen tot het kenmerkende ‘Comfort That Performs’. Topvoetballers, zoals Harry Kane, die momenteel Skechers voetbalschoenen draagt tijdens UEFA Euro 2024, dragen bij aan de snelle groei van het merk binnen de sport.

“Ik heb de Skechers Razor al een tijdje getest en het is voor mij duidelijk dat dit de beste en meest comfortabele voetbalschoen is die ik ooit heb gedragen,” zei Mohammed Kudus. “Dit is het juiste moment om officieel met Skechers samen te werken. Ik kijk ernaar uit om met het team dit geweldige merk bij meer spelers te introduceren en Skechers Football wereldwijd te verspreiden.”

“Mohammed Kudus is een sensationele speler die wereldwijd geliefd is bij fans, en op 23-jarige leeftijd al bekend staat om zijn talent op het veld. Hij is daarom de ideale atleet voor Skechers,” zegt Greg Smith, VP van Productontwikkeling en Merchandising voor Skechers Performance. “Samen met Harry Kane en ons hele team van elite atleten is het duidelijk dat veel van de beste spelers ter wereld comfort willen ervaren terwijl ze presteren. De voetbalschoenen van Skechers bieden innovatie, prestaties en comfort die ongeëvenaard zijn op het veld. Terwijl we ons team uitbreiden, introduceren we deze zomer een uitgebreid assortiment voetbalschoenen, inclusief Academy- en Youth-stijlen, wat een ware evolutie betekent voor Skechers Football in ons tweede seizoen op het veld.”

Skechers Football werd gelanceerd aan het begin van het seizoen 2023/24 toen het merk Bayern München-spits Harry Kane als eerste prof tekende om te concurreren in de schoen. Skechers heeft sindsdien zijn selectie uitgebreid met een aantal Premier League-atleten, waaronder Arsenal en Oekraïens nationaal Team verdediger Oleksandr Zinchenko, Nottingham Forest en Zweeds nationaal team aanvaller Anthony Elanga, evenals aanvullende mannen- en vrouwenprofessionele atleten wereldwijd.

Naast voetbal maken ook NBA-sterren zoals Joel Embiid, Julius Randle en Terance Mann deel uit van het team van elite atleten van Skechers, samen met golfers Matt Fitzpatrick en Brooke Henderson, Major League Baseball-spelers zoals Clayton Kershaw, Chris Taylor, Brendan Donovan, Aaron Nola en Wade Miley, en pickleball-professionals Tyson McGuffin en Catherine Parenteau.