MVV krijgt Nike op het shirt

MVV Maastricht heeft met retailpartner Voetbalshop.nl een overeenkomst gesloten waardoor de club vanaf komend seizoen Nike op het shirt krijgt.

MVV laat trots weten dat het nu in het rijtje met onder andere Paris Saint Germain, Inter Milan, Chelsea en het Nederlands elftal staat.

Het Amerikaanse sportmerk is de komende vier jaar de official teamwear supplier van MVV. Naast de officiële wedstrijdkleding zal er ook een MVV trainings- en casuallijn van Nike geïntroduceerd worden. De onthulling van de nieuwe wedstrijdshirts vindt voor het nieuwe seizoen 2022-2023 plaats.

Algemeen directeur Erik Noor: “Ik ben blij dat zo’n topmerk de teamwear van MVV Maastricht zal gaan verzorgen. Voetbalshop.nl geloofde eerder al in ons verhaal, en heeft Nike daarin meegekregen. Dat is natuurlijk een prachtig compliment voor iedereen binnen de club.”
Voetbalshop-oprichter Roland Heerkens is blij met het contracteren van MVV: “We hebben grootste plannen in Limburg en daar hoort de status van MVV & Nike bij. Maastricht is een toonaangevende stad in Nederland, waar wij al langere tijd meer focus op wilden leggen. Met dit partnership zetten wij daarin een grote stap.”