N.E.C. presenteert GGPoker als mouwsponsor

N.E.C. heeft in GGPoker een nieuwe mouwsponsor voor dit seizoen getekend. GGPoker is het uithangbord van het GGNetwork, dat staat voor ‘Good Game Network’. Het bedrijf, dat zich richt op poker, is in 2014 opgericht en heeft met het grote aantal actieve spelers de grootste pokerroom ter wereld.

GGPoker is een van ‘s werelds grootste online poker rooms, met spelers van over de hele wereld. In 2020 organiseerde GGPoker het WSOP Online Main Event, dat in het Guinness Book of World Records staat als Pokertoernooi met de grootste prijzenpot ooit. GGPoker is hoofdsponsor van de WSOP in Las Vegas, en van de WSOP Europe in Rozvadov, Tsjechië. Nederlanders kunnen zich via het GGPoker platform kwalificeren voor deze evenementen.

Algemeen directeur N.E.C., Wilco van Schaik, is trots op het nieuwe partnership: “GGPoker is een grote partij in de online kansspelmarkt. Zij zijn in enkele jaren uitgegroeid tot één van de grootste goksites ter wereld. We zijn blij een dergelijke partij als GGPoker te binden, omdat dit een nieuw soort partner is binnen de voetbalwereld en zodoende samen naamsbekendheid kunnen creëren. We hopen samen een mooi seizoen door te maken en een stabiele basis te leggen voor een succesvolle toekomst.”

"GGPoker is sinds begin oktober actief in Nederland, nadat het op 1 oktober een vergunning kreeg van de Nederlandse Kansspelautoriteit.Veel voetballiefhebbers houden ook van een potje poker. Daarom maken wij graag de stap naar het Nederlandse voetbal en willen voetbalfans kennis laten maken met het wereldwijde merk, GGPoker", aldus Mathijs Jonkers, Country Manager GGPoker.

GGPoker is sinds eind oktober ook sponsor van Almere City, FC Emmen, FC Volendam, Go Ahead Eagles, TOP Oss, FC Dordrecht en Excelsior Rotterdam.