N.E.C. sluit partnership met Hornbach

N.E.C. heeft een partnerovereenkomst getekend met Projectbouwmarkt HORNBACH. Daarnaast is de bouw van HORNBACH Nijmegen in volle gang. De samenwerking tussen de Projectbouwmarkt en N.E.C. loopt tot en met de zomer van 2024.

“Wij zijn enthousiast over de samenwerking met HORNBACH. Met de komst van de nieuwe vestiging wordt het bedrijf één van de grotere werkgevers van regio Nijmegen. HORNBACH is, evenals N.E.C., een bedrijf dat streeft naar samen beter worden. We kijken erg uit naar deze samenwerking”, aldus Willem Reijnen, Sales Manager N.E.C.

Ook Maarten Post, hoofd marketing en communicatie HORNBACH, is te spreken over de nieuwe samenwerking: “Toen wij in 2022 begonnen aan de nieuwbouw in Nijmegen dachten wij meteen aan een samenwerking met de Nijmeegse voetbalclub N.E.C., want de doelgroep van HORNBACH en N.E.C. kent veel overeenkomsten. Het doel van onze samenwerking? Samen met N.E.C. en de supporters mooie momenten beleven.”

Vorig jaar is de bouw van de nieuwe vestiging van HORNBACH in Nijmegen gestart. Bezoekers uit Nijmegen kunnen in de tweede helft van 2023 de vestiging bezoeken.

Foto: N.E.C.