N.E.C. vindt in Robey Sportswear nieuwe kledingleverancier

Robey Sportswear is vanaf het seizoen 2023-2024 de nieuwe kledingleverancier en strategisch partner van N.E.C. De verbintenis met het Nederlandse kledingmerk loopt tot en met de zomer van 2027. Naast de eerste selectie spelen, vanaf komend seizoen, alle jeugdelftallen in de nieuwe Robey Sportswear-kledinglijn. Robey is de opvolger van LEGEA dat zes seizoenen de kledingleverancier van de club was.

Met de samenwerking wil N.E.C. een nieuwe stap zetten richting het niveau van het linkerrijtje in de Eredivisie. Robey is voor meerdere Nederlandse (Eredivisie)clubs een betrouwbare kledingpartner, waardoor N.E.C. de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat.

Robin Faber, commercieel manager N.E.C., vertelt: “We zijn blij met Robey Sportswear als nieuwe kledingleverancier. Het Nederlandse kledingmerk heeft een rijke historie in het betaalde voetbal. Robey staat erom bekend kwalitatief hoogwaardige kledingproducten te leveren en is de ideale partner om gezamenlijk de merchandise te laten groeien door unieke wedstrijd- en trainingslijnen te ontwerpen. Om die reden zijn we zeer tevreden dat al onze elftallen de komende seizoenen in de tenues van Robey zullen spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat we een succesvolle samenwerking tegemoet gaan.”

Toine van den Berg, brand manager Robey Sportswear, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking: "We zijn trots om de nieuwe kledingleverancier van N.E.C. te zijn. De ambitie en kernwaarden van de club passen bij die van ons. Ook wij willen graag de verbinding zoeken met de stad en het hart van N.E.C. en haar supporters verwerken in de N.E.C.-collectie. Deze collectie zal dan ook volledig custom made zijn, zodat het DNA van de club hier volledig in terugkomt. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en kunnen niet wachten om de spelers het veld te zien betreden met de Robey-klaver op de schouder."

Foto: N.E.C. Nijmegen