NaGa Solar rugsponsor bij MVV

Op de wedstrijdshirts van het eerste elftal van MVV Maastricht staat sinds 13 januari NaGa Solar op de rug.

De achterburen van MVV Maastricht, gevestigd in Kasteel Geusselt, plaatsen binnenkort in samenwerking met de Gemeente Maastricht de duurzame zonnepanelen van het project ‘Stralend MVV’ op het dak van Stadion de Geusselt. Personen die woonachtig zijn in de omgeving van het stadion krijgen de kans om te investeren in de duurzame energie van ‘Stralend MVV’. Zij kunnen een zonnepaneel adopteren en ontvangen hiermee een forse korting op hun energierekening en dragen bij aan de CO2-reductie.
Om dit project nog beter onder de aandacht te brengen, heeft NaGa Solar ervoor gekozen om nieuwe publiciteit te genereren middels een uiting op de achterzijde van het wedstrijdshirt van de Sterrendragers.

Algemeen Directeur Paul Penders van MVV Maastricht: “De contacten met NaGa Solar zijn gedurende de looptijd van het project met de zonnepanelen meer en meer geïntensiveerd. NaGa zoekt de publiciteit voor het project en in samenwerking met de club hebben zij besloten om dat via één van de meest in het oog springende posities op het wedstrijdshirt te doen. Ze (ver)schijnen op de rug van onze spelers tijdens de wedstrijden in de beslissende fase van de competitie. Een slimme keuze én een mooie stap in de verdere ontwikkeling van het project ‘Stralend MVV’.

Henny Pelsers, CEO van NaGa Solar: "NaGa Solar draagt met het ontwikkelen van zonneparken bij aan de energietransitie en duurzaamheid van Nederland. Daarnaast steunen wij als Limburgse onderneming graag lokale initiatieven in sport, kunst en met sociale of educatieve belangen. Binnen Limburg is MVV de club om als Maastrichts bedrijf een bijdrage aan te leveren binnen de voetbalsport. Bovendien streven wij naar een verdere ontwikkeling en toepassing van duurzame energie en is MVV een club die deze visie deelt, zoals momenteel gedemonstreerd wordt met de Coöperatie Stalend MVV. Een project dat niet alleen duurzaamheid koppelt met sport, maar de financiële voordelen hiervan ook ter beschikking stelt aan de supporters en het lokale publiek. Reden genoeg om voor de komende periode trotse shirtpartner te zijn van ’Us MVV’!”