Nederlandse Ski Vereniging gaat samenwerken met Canon

De Nederlandse Ski Vereniging gaat een samenwerking aan met Canon Nederland.

Sinds 2011 geeft de Nederlandse Ski Vereniging de tijdschriften Wintersport Magazine, Snowboard Magazine en de bijbehorende websites uit in eigen beheer. Daardoor ontstond de behoefte om ook de productie van foto’s en videomateriaal volledig in eigen hand te hebben. Met de aanstelling van wintersportfotograaf Edo Jungerius als fotoredacteur is de kwaliteit van fotografie naar een hoger niveau gebracht.

"Canon past perfect bij de doelstellingen van de Nederlandse Ski Vereniging. We gaan voor topprestaties en die willen we zo goed mogelijk vastleggen. Canon levert precies die hoogwaardige camera’s en objectieven om al onze activiteiten, evenementen, wedstrijden, skitesten en reportages perfect vast te kunnen leggen. We zijn dan ook zeer blij met de samenwerking met Canon Nederland", aldus hoofdredacteur Martine Veldhoen.

"Wij waarderen de prettige samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging en de manier waarop zij toonaangevende producties maakt voor deze tak van sport. Wij zijn erg onder de indruk van de mooie en spectaculaire beelden die de fotografen met onze producten weten te maken, soms onder extreme omstandigheden waarbij er niet op de kwaliteit van de beelden wordt ingeleverd.Het vakmanschap en de liefde voor fotografie en wintersport stralen van de reportages af waardoor deze zeer pakkend overkomen", aldus Canon Nederland.