Nedmag redt Abiant Lycurgus

Het voortbestaan van volleybalclub Lycurgus lijkt voorlopig veiliggesteld. De club heeft zoutwinningsbedrijf Nedmag als nieuwe sponsor gevonden die de club dit seizoen financieel zal bijstaan. Of Nedmag zich langer aan de club wil verbinden, is nog niet zeker. Daar gaan Lycurgus en het bedrijf komende week over praten.

Lycurgus kwam in de financiële problemen nadat Abiant had laten weten de hoofdsponsoring te beëindigen.
Nedmag vindt het belangrijk dat de positieve kracht rondom de club alleen maar groter wordt. Nedmag wint in Borgercompagnie en Tripscompagnie magnesiumzout. Nedmag vindt het belangrijk om niet alleen een goede werkgever, maar ook een goede buur te zijn in Noord-Nederland.

Ook heeft Nedmag een rechtstreekse link met vitaliteit en sport. Zo helpt magnesium de normale spierwerking te behouden en kan het gebrek aan energie helpen verminderen. Magnesium producten zijn dan ook wereldwijd te vinden bij vrijwel alle professionele sportclubs en clubs en sporters die op hoog niveau presteren.

Nedmag heeft al een partnership met de Veendammer voetbalvereniging Veendam 1894. Deze vereniging heeft de roemruchte Langeleegte als thuishaven. Ook is Nedmag partner van de voetbalopera ‘Veendammer Wind’ een muzikaal tribute aan de legendarische voetbalclub SC Veendam.