Nihon Sport officiële mattenleverancier The Hague Grand Prix

Nihon Sport breidt zijn partnership met Judo Bond Nederland (JBN) verder uit. Ze waren al verbonden aan de JBN als leverancier van de judopakken voor alle coaches van de nationale en regionale trainingscentra en gaan nu ook de komende 4 jaar de judomatten voor The Hague Grand Prix leveren.

"Wij zijn er bijzonder trots op om de komende 4 jaar de officiële mattenleverancier te zijn voor de Grand Prix in Den Haag,” aldus Peter Wetzer van Nihon Sport.Nihon Sport is een groothandel in en leverancier van vechtsportartikelen. De judomatten voor The Hague Grand Prix worden geproduceerd door Agglorex, wereldwijd de marktleider als het om sportmatten gaat. Zij leverden eerder al de judomatten voor het succesvolle Wereldkampioenschap judo in 2009, dat werd gehouden in Ahoy Rotterdam.

Wouter Koeman, toernooidirecteur The Hague Grand Prix: "We zijn trots dat de deelnemers aan de Grand Prix drie dagen op deze prachtige matten mogen judoën. En daarnaast zijn we erg blij dat we ons partnership met Nihon Sport op deze wijze extra hebben kunnen versterken.”

Over 11 dagen zullen al de eerste judoka’s op de wedstrijdmat verschijnen. Op 17 november nemen de lichtgewichten het tegen elkaar op in de topsporthal van Sportcampus Zuiderpark. Op zondag 19 november wordt de Grand Prix afgesloten met de zwaargewichten.