Ocean Outdoor verlengt en versterkt partnership met NOC*NSF tot 2032

Ocean Outdoor en NOC*NSF kondigen aan hun samenwerking te verlengen en uit te breiden tot 2032. Dit partnership moet de toewijding van beide partijen aan sport en maatschappelijke betrokkenheid benadrukken. Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om het sportiefste land ter wereld te worden.

Ocean Outdoor stelt zich als doel om maatschappelijk betrokken te ondernemen. De samenwerking met NOC*NSF past daar naadloos bij doordat NOC*NSF niet alleen de focus heeft op topsport, maar ook streeft naar toegankelijkheid voor iedereen op breedtesport waarbij bijvoorbeeld een lichamelijke beperking nooit een barrière mag zijn.

Ocean Outdoor steunt NOC*NSF met verschillende bewustwordingscampagnes en omarmt daarnaast zowel de Olympische- als de Paralympische Spelen, met als inzet iedereen aan het sporten te krijgen. Bovendien ondersteunt Ocean Outdoor, in lijn met andere Ocean-landen, niet alleen lokale NOC’s, maar ook de Special Olympics dé sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Xavier Tilman, CEO van Ocean Outdoor, verklaart: "Sport verbindt, geeft zelfvertrouwen en verbetert de kwaliteit van leven. Door grootschalige en creatieve media-inzet willen wij bijdragen aan een verdere bewustwording dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ik ben daarom ongelofelijk trots onze bestaande samenwerking met NOC*NSF langdurig te verlengen."