Office Centre verlengt hoofdsponsoring FC Groningen voor onbepaalde tijd

Office Centre verlengt het hoofdsponsorschap bij FC Groningen voor onbepaalde tijd. De verbintenis gaat medio 2021 in, na afloop van de huidige overeenkomst. Office Centre is sinds het seizoen 2019/2020 als hoofdsponsor verbonden aan FC Groningen.

FC Groningen vindt het een heel bijzonder signaal dat Office Centre juist nu voor onbepaalde tijd achter de club gaat staan. "De hoofdsponsor toont hiermee haar ambitie naar groei en het laat tevens de waarde van een partnership met FC Groningen zien", zegt de club op zijn site. "De nieuwe overeenkomst geeft het partnership de tijd en het vertrouwen om groter te worden. Office Centre wil groeien en FC Groningen heeft die ambitie ook, daarin hebben beide partijen elkaar gevonden."

Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen spreekt van een bijzondere overeenkomst. “We zijn er enorm trots op dat we samen met Office Centre dit bijzondere partnership voor onbepaalde tijd zijn aangegaan. De hoofdsponsor is de meest prominente partner van de club en dan juist nu het contract verlengen is het mooiste cadeau wat de FC in deze tijd kan krijgen. Het zegt veel over het vertrouwen dat Office Centre heeft in FC Groningen voor de aankomende jaren. We hebben allebei het idee dat we nog flink kunnen groeien. Daar gaan we elkaar mee helpen. Als je juist in deze tijd zo vierkant achter een club gaat staan, tekent dit de betrokkenheid, maar ook de enorme waarde van het partnership.”

Frans Davelaar, CCO van Office Centre, zegt over de contractverlenging: “We zijn voor het tweede seizoen als hoofdsponsor aan de club verbonden en we zijn uitermate goed te spreken over de samenwerking. Het zijn moeilijke en onzekere tijden, zeker ook voor FC Groningen, maar de club heeft een goede visie en een mooi plan richting de toekomst. Wij geloven daarin en in iets meer dan een jaar tijd hebben wij nationaal – maar ook internationaal – al een enorme naamsbekendheid weten te realiseren, niet in de laatste plaats vanuit ons partnership met FC Groningen. Dit willen we uitbouwen. Wij geloven in FC Groningen als economische versneller, niet alleen voor Noord-Nederland, maar zelfs voor heel Nederland en dit willen wij middels deze contractverlenging zichtbaar ondersteunen.”

Eén van de eerste zichtbare projecten die Office Centre in samenwerking met FC Groningen gaat uitrollen, is het hybride werken. In het Hitachi Capital Mobility Stadion komen unieke werkplekken voor alle businessclubleden van FC Groningen, klanten van Office Centre en de rest van werkend Noord-Nederland. Office Centre is specialist in het inrichten van flexibele werkplekken.