OK jaar langer hoofdsponsor NAC

Afgelopen week zijn NAC en Catom, het moederbedrijf van OK, tot overeenstemming gekomen met betrekking tot het verlengen van het hoofdsponsorschap voor de duur van één jaar. Met deze verlenging wordt OK voor het vijfde jaar op rij hoofdsponsor van NAC.

OK is, bekend van de OK tankstations en tevens marktleider op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen voor de zakelijke markt. In Breda, waar het hoofdkantoor van OK is gevestigd, wordt zelfs binnenkort het vijfde OK tankstation geopend.

Jan Willem Westerhuis (CEO Catom/OK): “Sinds de zomer van 2019 zijn we hoofdsponsor van NAC. En ben ik met regelmaat in het Rat Verleghstadion te vinden. De sfeer en het enthousiasme zijn ongeëvenaard, de supportersaanhang is enorm trouw. Een cultuur die past bij onze organisatie en visie, waarbij verbinding en een inspirerende werkomgeving centraal staan.”

De afgelopen jaren heeft OK tal van acties uitgerold voor de supporters van NAC. Zo kunnen NAC-seizoenkaarthouders bij OK tankstations op vertoon van hun seizoenkaart tanken met korting. De meest recente en in het oog springende actie is de kraslotenactie, waarbij zelfs een aantal pompen in een NAC-jasje is gestoken en men kans maakt op een Avondje NAC.

Eric Matijsen (NAC) is trots op de verlenging: “Het is mooi, in deze tijd bijna uniek, om te zien hoe loyaal OK zich toont en het hoofdsponsorschap heeft verlengd. OK is een zeer prettige partner die ook bereid is te investeren in de relatie met NAC-supporters, door diverse acties en promoties. Wij zijn dan ook erg trots om voor het vijfde seizoen met OK samen te kunnen werken.”

Horecapartner NHG en NAC hebben overeenstemming bereikt over een vernieuwde samenwerking. Deze nieuwe verbintenis loopt tot einde seizoen 2028/2029. Vanwege de overname van de club heeft het proces langer geduurd dan aanvankelijk verwacht. De overeenkomst is uiteindelijk tot stand gekomen in samenspraak met adviseur Toon Gerbrands, de aandeelhouders en de RvC.

OK verlengt sponsorcontract golftalent Anouk Sohier

OK heeft ook de samenwerking met golftalent Anouk Sohier verlengt. Ook het tweede jaar van Sohier’s professionele golf carrière zal het OK logo op haar linkermouw prijken.