Olympische en Paralympische medaillekandidaten kiezen voor Matrix Fitness

Matrix Fitness, Nederlands grootste producent van fitnesstoestellen ondersteunt zes topatleten richting Parijs 2024. Met windsurfer Kiran Badloe, atlete Femke Bol, zeilster Marit Bouwmeester, rolstoeltennisster Diede de Groot, judoka Roy Meyer en triatleet & handbiker Jetze Plat zal toegewerkt worden naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024.

De topsporters kiezen bewust voor Matrix Fitness om zich optimaal voor te bereiden op de aankomende wedstrijden én natuurlijk de Olympische Spelen. Hierbij is de rol van krachtsport en dus uitstekend materiaal van cruciaal belang. Om de persoonlijke verhalen van de topsporters extra kracht bij te zetten, lanceert Matrix Fitness een serie videoportretten. Deze zijn de komende weken via de social media kanalen van het fitnessmerk te volgen. De campagne is mede tot stand gekomen met support van Touché Sportmarketing.

Gevraagd naar de keuze voor de topsporters vertelt Anne-Marie Kuiper – directeur marketing & service – het volgende: “Mensen maken Matrix. Dat bepaalt in hoge mate ons onderscheidend vermogen. Natuurlijk, we moeten zorgen voor goede middelen in de vorm van fitnesstoestellen, maar uiteindelijk zijn het de medewerkers en ook onze ambassadeurs die het verschil maken. Niet alleen met medailles, ook in het delen van hun persoonlijke verhaal hebben deze zes topatleten een grote impact. Samen gaan we volop mensen inspireren om te laten zien wat sporten toe kan voegen aan het leven. En natuurlijk voor goud in Parijs!”

Afnemers van Matrix Fitness zijn divers, denk aan: fitnesscentra, fysiotherapiepraktijken, onderwijsinstellingen, hotels en topsport accommodaties. Deze aanbieders worden volop betrokken bij de uitrol van de samenwerking met de ambassadeurs zodat gezamenlijk nóg meer mensen kennismaken met de kracht van sport.
Matrix Fitness is onderdeel van familiebedrijf Johnson Health Tech dat sinds 1975 fitnesstoestellen fabriceert in Taiwan. In Nederland is het merk sinds 2006 actief en inmiddels is Matrix Fitness de hardst groeiende aanbieder in de markt. Aanvullende informatie over Matrix en deze campagne is te lezen op www.matrixmembers.nl.