Ook FC Twente partner van TOTO

Ook FC Twente wordt in het nieuwe seizoen een van de partners van TOTO. Inmiddels heeft TOTO met acht Eredivisie-clubs partnerships afgesloten.

Paul van der Kraan, algemeen directeur FC Twente: “Wij zijn trots om te kunnen melden dat we met TOTO overeenstemming hebben bereikt over een partnership van drie jaar. Het is mooi dat we een landelijke partij met dergelijke uitstraling hebben kunnen binden aan de club. TOTO zal gedurende deze periode zichtbaar zijn met een mouwbadge op het officiële wedstrijdshirt. We zijn hoofdsponsor Pure Energie dankbaar dat zij de positie op de mouw beschikbaar stelt voor het partnership met TOTO.”

Marcel Bovenmars, directeur Pure Energie: “We kunnen FC Twente helpen door onze positie op de mouw vrij te geven. Met TOTO heeft FC Twente een extra sponsor die de financiële mogelijkheden van de club verruimt. We zijn niet alleen sponsor, maar ook fan van de club. Daarom hebben we dit in overleg met de club mogelijk gemaakt.”

Sam Depoortere, Business Director TOTO: “Een club die zo veel mensen beweegt, die gesteund wordt door zo’n trouwe supportersschare daar voelt Koning TOTO zich thuis. TOTO is trots de nieuwe sponsor van FC Twente te zijn.”

FC Twente is de achtste club waarmee TOTO deze week partnerships heeft afgesloten. Eerder was dat ook met Sparta Rotterdam, Willem II, FC Utrecht, FC Groningen, SC Heerenveen, ADO Den Haag en RKC Waalwijk.