O’sonyq official sportdrank van de Zwembond

O’sonyq is de komende jaren official supplier op gebied van sportdranken van de Koninklijke Nederlandse Zwembond.

Met deze overeenkomst, die gisteren voorafgaand aan de World League wedstrijd Nederland - Spanje officieel werd gesloten, is de topsport tak van de KNZB tot en met de Olympische Spelen van 2020 verzekerd van hoogwaardige sportdranken. De samenwerking gaat per 1 januari 2019 in.

Marcel Kraaibeek, Chief Sales Officer O’sonyq: "Wij zijn trots dat we na Juventus op onze thuismarkt dit partnership met de KNZB zijn aangegaan. Hiermee bereiken we de gehele zwemsport en gaan we nauw samenwerken met een bond die mondiaal altijd mee doet om de prijzen op meerdere disciplines. We zullen dan ook in zeer nauw overleg met de voedingsdeskundigen, blijven werken aan specifieke verbetering van ons product, zodat zij tijdens Tokyo 2020 optimaal kunnen presteren."

Ben Mansvelder, Manager Marketing, Communicatie en Partnerships van de KNZB: “Met O’sonyq hebben we niet alleen een nieuw en 100% Nederlands merk weten te binden. Het is ook een merk dat vooruitstrevend is ten opzichte van bestaande merken als het gaat om het juiste gebruik van de best denkbare ingrediënten. Dit is dan ook de basis geweest van de gesprekken die we in de afgelopen periode hebben gevoerd. Vanaf moment één zijn voedingsdeskundigen, bondscoaches en atleten betrokken bij de keuze voor O'sonyq. Wij starten met O'sonyq in het preolympische jaar 2019 en werken in ieder geval samen tot en met de Spelen van Tokyo in 2020.”

O’sonyq levert sportdranken met een hoge energiewaarde, terwijl het in calorieën juist een reductie doorvoert ten opzichte van andere sportdranken. Ook zijn de dranken van O’sonyq glutenvrij.

Foto: Gertjan Kooij / Beeldboot