OTTO Work Force nieuwe sponsor Johan Cruyff Foundation

Het Venrayse uitzendbureau OTTO Work Force is sponsor geworden van de Johan Cruyff Foundation. De internationale arbeidsbemiddelaar gaat tevens zorg dragen voor de uitvoering van het vrijwilligersbeleid.

Ook wordt het uitzendbureau de hoofdsponsor van de Cruyff Foundation 14K run, die op 25 april van dit jaar wordt gehouden in Amsterdam. Het officiële contract is gisteravond ondertekend in de Champions Lounge van de Amsterdam Arena.De Cruyff Foundation, opgericht door Johan Cruijff, heeft als doel om de jeugd vooruit te brengen door beweging.

Frank van Gool van CEO het uitzendbureau is blij met dit nieuwe sponsorschap en sluit zich graag aan bij die visie. "Wij zijn trots dat wij de komende jaren als sponsor mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Cruyff Foundation. Naast onze financiële ondersteuning zullen we actief meehelpen en zorg dragen voor het vrijwilligersbeleid en de begeleiding van de Cruyff Foundation vrijwilligers."Alle activiteiten van de Cruyff Foundation sluiten precies aan bij alles wat het uitzendbureau doet, daarom is het een goede match. Bovendien zijn wij trots dat wij ons mogen verbinden aan een Foundation die de naam draagt van zo’n iconische sporter. Johan Cruijff stijgt boven alles uit.”

Binnen het uitzendbureau speelt sport een belangrijke rol. Zo is het bedrijf momenteel al een van de grotere sponsoren van de basketballers van New Heroes en de hoofdsponsor van de handbalsters van VOC Amsterdam. Daarnaast zorgde het uitzendbureau ervoor dat personeelsleden mee konden doen aan de meest recente editie van de marathon van New York.