Partnership Acronis en Ajax verlengd

Technologiebedrijf Acronis en Ajax hebben de samenwerking verlengd. Acronis blijft tot en met minimaal 2026 Official Cyber Protection Partner van Ajax alsmede hoofdsponsor van de Ajax Jeugd. Naast de rechten op het vlak van zichtbaarheid en hospitality die Acronis ontvangt, blijft Ajax ook een belangrijke 'showcase' om de producten en services van Acronis onder de aandacht te brengen bij de zakelijke doelgroep.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Acronis is inmiddels een vertrouwd gezicht bij Ajax; zowel op de Toekomst als shirtsponsor van de jeugd alsmede in onze organisatie. De gezamenlijke ICT-werkzaamheden worden op basis van de succesvolle samenwerking de afgelopen jaren voortgezet en uitgebreid."

Niels Kuenen, directeur strategisch account management Acronis: "Ajax loopt voorop in het verzamelen van data. Wij kunnen helpen bij het analyseren en beschermen van die data, zodat Ajax de juiste strategische en commerciële beslissingen kan nemen." Acronis zal gaan samenwerken met Dustin, als Acronis Delivery Partner. Kuenen: "Dustin is een toonaangevende IT-leverancier in de Benelux en Scandinavië en zal de producten op gebied van cyber security leveren aan de club."