Payt langer op FC Groningen shirt

Payt heeft haar contract als tenuesponsor van FC Groningen met één jaar verlengd.

Het Groningse softwarebedrijf was de afgelopen twee seizoenen hoofdsponsor van FC Groningen en prijkt sinds dit seizoen op de achterkant van het shirt van de Trots van het Noorden. Het huidige contract met Payt liep aankomende zomer af en is succesvol verlengd tot medio 2021. Hoofdsponsor van FC Groningen is sinds dit seizoen Office Centre.

Payt is al jaren een trouwe sponsorrelatie van FC Groningen en sinds de oprichting van het bedrijf – in 2013 – aan de Trots van het Noorden verbonden. In de beginjaren met stoelen op het TKP Ereterras en uitingen op de dug-outs. Tijdens de succesvolle bekerseizoen in 2015 stond Payt al met een sponsoruiting op de achterzijde van het shirt tijdens de halve finale tegen Excelsior en de gewonnen bekerfinale tegen PEC Zwolle. In de seizoenen 2017/2018 en 2018/2019 was Payt hoofdsponsor van FC Groningen.

“Het zakelijke netwerk en de achterban van FC Groningen is groot en interessant voor Payt, waardoor het de sponsorovereenkomst met de Eredivisionist graag wilde verlengen”, laat de club weten. “FC Groningen is zeer content met de voortzetting van de succesvolle samenwerking met de voormalig hoofdsponsor en het vertrouwen van Payt in de club.”