Peakz Padel en CUPRA adopteren nieuw padel-initiatief voor medewerkers

Peakz Padel en CUPRA slaan de handen ineen om medewerkers van bedrijven de gelegenheid te bieden via de padelsport aan hun persoonlijke topvorm te werken.

Met Pon Fit ondersteunt Pon in Nederland duizenden medewerkers bij het volgen van een gezonde levensstijl. Vanaf nu wordt padel via Peakz Padel een vast onderdeel van het Pon Fit-programma.
Peakz Padel en CUPRA maken hun samenwerking zichtbaar bij alle bedrijfsclinics die Peakz Padel organiseert en er wordt er een speciale ‘Energy’ prijs uitgereikt. Zo kunnen padellers kennismaken met de modellen van CUPRA en ervaren dat energie en adrenaline zich niet beperken tot het padel court, maar ook tot uiting komen in de electrifying performance van CUPRA en mogelijk zelfs resulteren in een andere belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde: een CUPRA van de zaak in topvorm.

Maarten Janssen, Managing Director van CUPRA Nederland, over de samenwerking met Peakz Padel: “Onder het motto ‘You can’t handle this energy!’ is dit een samenwerking met het doel om via padel de vitaliteit van werknemers te vergroten. CUPRA staat voor nieuwe ideeën én voor sportiviteit op het gebied van mobiliteit. Zo presteren onze modellen optimaal op elektrische power. Met veel activiteiten en samenwerkingen ondersteunt CUPRA de padelsport in Nederland. Peakz Padel op zijn beurt exploiteert padelbanen door heel Nederland en fungeert daarmee als drijvende kracht achter de snelle opkomst van de dynamische sport in Nederland. Het is gaaf dat we daarmee ook een sportieve win-win-situatie voor bedrijven en hun werknemers kunnen realiseren.”

Met 14 verschillende locaties is Peakz Padel de grootste padelorganisatie van Nederland.
CUPRA en de padelsport worden internationaal al jarenlang in één adem genoemd. Onder het credo ‘Play another way’ werkt het jonge en ambitieuze merk nauw samen met de World Padel Tour (WPT). CUPRA is ‘Official International and Premium Sponsor’ van alle nationale en internationale WPT-competities. Daarbij is CUPRA hoofdsponsor van de International Padel Federatie (FIP) en het merk werkt samen met diverse padel-wereldtoppers die - net als Sten Richters - deel uitmaken van de CUPRA Tribe. In Nederland is CUPRA ‘Founding Partner’ van KNLTB Padel. Daarmee ondersteunt het merk de KNLTB bij de verdere groei en professionalisering van de padelsport in ons land.