Peugeot DAVO sponsort Future-toernooi Den Haag

De nationale en internationale tennis(sub)top komt van 2 tot en met 8 juli 2018 naar Den Haag voor de eerste editie van het internationale ITF Burgersdijk Tennis Rhijenhof toernooi. Peugeot DAVO is dit jaar sponsor van het tennistoernooi.

Tijdens dit Futuretoernooi zullen spelers en speelsters met posities op de wereldranglijst tussen 150 en 500 zich tonen op de banen van Sportcentrum de Rhijenhof. Het merk Peugeot heeft zich zowel in Nederland als internationaal aan de tennissport verbonden.

Mark Paul Burgersdijk: “Via Peugeot Nederland zijn wij in contact gekomen met DAVO. Zij reageerden meteen enthousiast om het toernooi, dat in hun achtertuin wordt gehouden, te sponsoren. Het is erg fijn dat wij een partij hebben gevonden die de official car levert."

Rinaldo Aertssen, algemeen directeur van Peugeot DAVO: “Wij zijn verheugd om als Haagse organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan dit toernooi, vier jonge talenten rijden al in een mooie Peugeot 5008 namens Peugeot Nederland In de regio Haaglanden willen wij ons verbinden aan het tennis en klanten, relaties en tennisliefhebbers dichter bij elkaar brengen.”