Peugeot official partner ABN AMRO WTT

Peugeot is vanaf dit jaar officieel partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam Ahoy. Het automerk lanceert daarbij een spraakmakende contentcampagne: "A ride with Frank”.

Al rijdend in de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV, onderweg naar het toernooi, gaat presentator Frank Evenblij in gesprek met tennishelden Gilles Simon en Fernando Verdasco. De nummer 24 en 40 op de World Tennis Ranking List. Naast tennis-talk zullen ook persoonlijke onderwerpen zoals liefde, vriendschap, muziek en de hoogtepunten van de stad Rotterdam aan bod komen.;Peugeot is ook de officiële spelersauto van het Tournament. Verschillende auto’s zullen ook in Ahoy zelf te bewonderen zijn voor het publiek waarbij exclusief ook een preview van Peugeot’s nieuwste aanwinst in de loop van dit jaar, de 5008 SUV, te zien zal zijn.

ATPPeugeot heeft een rijke tennishistorie dat zich uit in een partnerschap met het internationale Franse Grand Slam toernooi Roland Garros sinds 1984. In 2016 is Peugeot wereldwijd de Platinum Partner van de ATP World Tour geworden, waarbij het automerk voor meer dan 25 internationale toernooien meer dan 500 officiële spelers auto’s verzorgen. Peugeot rekent grote namen en publiekstrekkers als David Goffin tot zijn ambassadeurs. Op deze wijze wilt Peugeot waarden als prestatie, innovatie en elegantie met de tennissport van vandaag delen.

De 44e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament wordt van 13 t/m 19 februari 2017 gehouden in sportpaleis Ahoy in Rotterdam.