Plaza Padel en Bud sluiten vijfjarig partnership

Plaza Padel en Bud slaan de handen ineen. Het nieuwe bedrijf met meerdere padelcentra in Nederland en het toonaangevende biermerk gaan een partnership aan voor vijf jaar. Samen willen ze de padelbeleving op een creatieve manier naar een nog hoger niveau tillen.

Padel is niet alleen de snelst groeiende sport in de wereld en in Nederland, maar ook een zeer toegankelijke en inclusieve sport. Plaza Padel wil daarin een vooruitstrevende speler zijn en is ervan overtuigd die ambitie met Bud waar te maken. In de ogen van het biermerk hoort iedereen erbij en dat komt terug in alles wat Bud doen. Van de campagnes tot aan de toegankelijke ‘smooth taste’ van het bier.

Zowel Plaza Padel als Bud durft groots te dromen en moedigt anderen aan om ook hun dromen na te jagen. Niet voor niks is er naast de ingang van de deze week geopende Plaza Padel in Waalwijk een graffiti kunstwerk gemaakt door de talentvolle Giedo Mommersteeg met de tekst ‘Be a King’. Als herinnering dat niets onmogelijk is.

Eric Lankers, mede-eigenaar van Plaza Padel: ‘Met Plaza Padel willen we een vooruitstrevend padelmerk neerzetten. Met focus op een onderscheidende service en padelbeleving voor onze klanten. Met Bud hebben we een partner gevonden die waarde toevoegt aan het merk Plaza Padel. Met energie en lef om samen met ons creatieve initiatieven te ontwikkelen. In Nederland en ook over de landsgrenzen.”

Rik Blokland, Head of Trade Marketing bij Bud, vult aan: “Padel is bezig met een razende opmars. Het is mooi om te zien hoe Plaza Padel dat zo groots omarmt en we zijn er trots op dat als eerste grote merk te ondersteunen. Bud past bij de vooruitstrevendheid van de sport en bij de kwaliteit en experience die Plaza Padel daaraan koppelt. Het graffiti kunstwerk is meteen een mooi voorbeeld van de manier waarop we dit partnership in willen vullen. Ook rondom de lancering van Bud Zero in Nederland staat er een nauwe samenwerking met Plaza Padel gepland.”

Momenteel heeft Plaza Padel locaties gevestigd in Rijswijk, Enschede en Waalwijk en opent het snel haar deuren in Amsterdam, Heiloo en Meppel. Onderdeel van Plaza Padel is Padelshop.com, het grootste e-commerce padelplatform van Europa.