Plaza Padel en NXT Level Sports Nutrition bundelen krachten voor optimale sportprestaties

Plaza Padel en NXT Level Sports Nutrition slaan de handen ineen om een nieuwe dimensie toe te voegen aan de padel-ervaring. Als voorvechters van topprestaties en het welzijn van de spelers kondigen ze met trots hun officiële samenwerking aan.

Deze samenwerking brengt het beste van twee werelden samen: Plaza Padel, bestemming voor indoor padelplezier, horeca en padelproducten en NXT Level Sports Nutrition, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sportvoedingsproducten. Van energierijke snacks voor het padellen tot herstelshakes voor na het sporten, deze samenwerking belooft spelers van Plaza Padel een complete ondersteuning voor, tijdens en na hun wedstrijden.

"We zijn trots om samen te werken met NXT Level Sports Nutrition," zegt John van Lottum, CCO van Plaza Padel. "Met hun producten kunnen we onze spelers voorzien van hoogwaardige sportvoedingsproducten, zodat ze het maximale uit hun spel kunnen halen en zich optimaal kunnen herstellen voor de volgende padel-sessie."

“De populariteit van padel is enorm en neemt alleen maar toe. Met deze samenwerking breiden we onze betrokkenheid in de Nederlandse sport uit naar de snelst groeiende racketsport in ons land. We kijken ernaar uit om samen met Plaza Padel aan de slag te gaan en onze producten nu ook te zien op de padelbaan”, zegt Dennis Fransz, Head of NXT Level Sports Nutrition.