Polar blijft official timing partner TCS Amsterdam Marathon

Polar heeft de samenwerking met de TCS Amsterdam Marathon voor 2023 en 2024 verlengd. De wereldleider op het gebied van persoonlijke begeleiding voor fitness, sport en gezondheid is sinds 2018 sponsor van het internationale hardloopevenement. Naast de bestaande activaties heeft de official timing partner zich ook verbonden aan het pacing team, een groep van tempomakers die hele en halve marathonlopers helpt bij het behalen van hun doelen.

“De TCS Amsterdam Marathon is inmiddels een vaste waarde geworden in onze kalender, een jaarlijks hoogtepunt waar we vele gebruikers ontmoeten en hen erin zien slagen hun doelen te realiseren. Dankzij de toevoeging van het Pacing Team powered by Polar aan onze activaties, is onze aanwezigheid nog een stuk relevanter geworden voor de deelnemers van de halve en de volledige marathon. Het was dan ook een logische beslissing om het partnership niet alleen te verlengen, maar ook uit te breiden”, aldus Koen Demyttenaere, Marketing Manager bij Polar Benelux.

René Wit, Race Director van de TCS Amsterdam Marathon, is vanzelfsprekend blij met de verlengde samenwerking: “Een toonaangevend merk als Polar past bij onze internationale marathon. Wij zijn er trots op dat we al jarenlang samenwerken om hardlopers te helpen bij het nastreven van hun sportieve doelen. Met onder andere muzikale activaties op het parcours, de aanwezigheid op de Marathon Expo en het pacing team biedt Polar echt meerwaarde voor onze deelnemers.”