Prins Petfoods verlengt shirtsponsoring Vitesse

Prins Petfoods heeft de samenwerking met Vitesse met een jaar verlengd. Het familiebedrijf uit Veenendaal, dat gespecialiseerd is in 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen, blijft daarmee partner en shirtsponsor van de Arnhemse club.

De samenwerking tussen Vitesse en Prins Petfoods sinds 2015 noemt Vitesse zeer succesvol. Sinds 2017 is Prins Petfoods behalve partner ook te zien op de rug van het Vitesse-wedstrijdshirt.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse, is dan ook blij dat Prins Petfoods verbonden blijft aan Vitesse. “Wij zijn enorm trots dat wij een grote regionale partij als Prins Petfoods langer kunnen verbinden aan Vitesse. Zij zijn een zeer betrouwbare en fijne partij om mee samen te werken. Het is mooi dat wij binnen onze eigen werkgebieden vele gelijke waarden hanteren. Waaronder op het gebied van samenwerken, regionale betrokkenheid, educatie en gezonde voeding. Met Prins Petfoods en de directie Wil en Lies hebben wij enorme ambassadeurs voor onze club.”

Wil Mulders, directeur van Prins Petfoods, is eveneens verheugd dat de samenwerking tussen Vitesse en zijn bedrijf wordt gecontinueerd. “Wij zien samenwerken als een hele belangrijke competentie omdat het als bedrijf een efficiënte manier is om doelen te bereiken. Wij hebben als bedrijf de slag naar, zoals de Engelsen het zeggen, ‘the moving from a supply chain to a value network’, gemaakt. Met Vitesse hebben wij daarin een betrouwbare partner gevonden waar wij ook volgend seizoen graag mee samenwerken.”

Vitesse is 2020 succesvol begonnen met het afsluiten en verlengen van partnerships. Eerder dit jaar werd een sponsorcontract getekend met Waterontharder.com en werd de samenwerking met Voetbalshop.nl uitgebreid.