PSV en 50+ Mobiel sluiten sponsorship

Vanaf aankomend seizoen is 50+ Mobiel official sponsor van PSV. De mobiele provider met Sim Only-abonnementen is een driejarige deal overeengekomen met de club.

Met 50+ Mobiel verbindt PSV een snel groeiend en energiek consumentenmerk aan de club. Commercieel directeur Frans Janssen is enthousiast: “We zijn opgewekt dat we deze nieuwe samenwerking wereldkundig mogen maken. We kijken ernaar uit om samen met 50+ Mobiel mooie acties voor onze supporters te ontwikkelen”.

50+ Mobiel CCO Bob van der Vleuten: “Wij zijn ontzettend blij dat we ons verbonden hebben aan PSV. We hebben als doel om alle PSV-supporters te laten profiteren van onze scherpe tarieven in combinatie met een unieke actie. Daarom lanceren we na de zomervakantie onder andere een speciaal PSV-aanbod, waarbij supporters die overstappen naar 50+ Mobiel een gratis wedstrijdshirt naar keuze van PSV ontvangen".

CEO Edgar de Beule vult aan: "Met onderzoeksbureau Markteffect ben ik al jaren succesvol aan de club verbonden. Ik ben dan ook verheugd om óók met 50+ Mobiel de stap naar PSV te zetten. We kijken er naar uit om de PSV-supporters te voorzien van fantastische aanbiedingen en leuke content".