PSV en DELA sluiten maatschappelijk partnership

PSV verwelkomt Coöperatie DELA als Official Sponsor. Beide Eindhovense partijen gaan de komende vier seizoen met elkaar samenwerken. Gezamenlijk willen DELA en PSV maatschappelijke impact op de regio proberen te maken.

De directies van beide partijen ondertekenden kort geleden de samenwerkingsovereenkomst. Daarin spreken DELA en PSV uit om de onderlinge verbinding de komende jaren breed uit te dragen. Supporters en leden zullen onder meer acties tegemoet kunnen zien waarbij PSV en DELA samen maatschappelijke impact willen realiseren.

Coöperatie DELA kent net als PSV haar ontstaan in Eindhoven. Beide dragen uit dat men er in de samenleving is voor elkaar. Volgens Commercieel Directeur Frans Janssen passen PSV en DELA daarom perfect bij elkaar. “Samenwerken en er zijn voor deze regio zit in ons beider DNA”, aldus Janssen. “Met DELA krijgen wij er een partner bij die oog heeft voor de sociale ontwikkeling in deze regio. Een partner die het saamhorigheidsgevoel bovendien versterkt.”

“Het saamhorigheidsgevoel zit in beide organisaties”, vertelt DELA’s bestuursvoorzitter Edzo Doeve. “Bij DELA zien we iedere dag hoe belangrijk het is om herinneringen te maken. We stimuleren mensen om vooral bij leven aan je dierbaren door te geven wat van waarde is. Bij PSV zitten meerdere generaties op de tribune. Die maken samen herinneringen.”