PSV en Driessen HRM verlengen samenwerking

PSV en Driessen HRM hebben de samenwerking met de duur van drie seizoenen verlengd. Het bedrijf blijft tot zeker 30 juni 2018 als Official Sponsor verbonden aan de club.

Driessen HRM is al sinds 2005 verbonden aan PSV. Het grote publiek kent de brede HRM-dienstverlener die onder meer payroll, uitzend- en detacheringsdiensten aanbiedt, van de opstelling die voorafgaand aan PSV-wedstrijden via levensgrote vlaggen wordt getoond. Door middel van deze activatiecampagne, in het kader van de Driessen-slogan ‘Juiste mens op de juiste plek’, maakte het PSV-publiek kennis met de HRM-onderneming.

De jarenlange band tussen PSV en het van origine Helmondse bedrijf maakt algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV trots. "Deze nieuwe verbintenis toont het vertrouwen en de verbondenheid tussen beide partijen aan. Wij streven met onze Partners en Sponsors altijd naar langdurige samenwerkingsverbanden. Dat beide partijen met elkaar door willen, laat zien dat er de afgelopen jaren op een goede manier is samengewerkt. De activatiecampagne ‘juiste mens op de juiste plek’ is daar een mooi voorbeeld van. In de toekomst wil PSV vaker dit soort campagnes organiseren met Driessen HRM”, aldus Gerbrands.

Michaël Munnich, directeur Driessen HRM: "Bij Driessen HRM geloven wij dat mensen het verschil maken. Philip Cocu en alle spelers, staf en medewerkers zijn tot het uiterste gegaan met het kampioenschap van PSV als prachtig resultaat. PSV laat zien dat door de juiste mens op de juiste plek mensen het verschil maken. Als HRM-dienstverlener stellen wij mensen en organisaties ook in staat om het beste uit zichzelf te halen. Door onze sponsoring van PSV te continueren willen wij een bijdrage leveren aan het succes van PSV de komende jaren, waar alle spelers, staf, medewerkers en trainer iedere keer weer opnieuw het verschil zullen maken.”