PSV kiest voor BMW en Driessen Autolease

Spelers en medewerkers van PSV rijden vanaf komend seizoen in een BMW. De club heeft met Driessen Autolease en BMW Van Laarhoven een akkoord bereikt over een samenwerking van vier seizoenen. Ook heeft de club de VriendenLoterij verbonden aan de PSV Foundation.

“BMW is een A-merk van internationale allure en past met haar karakteristieken perfect bij hetgeen wij met PSV willen uitstralen”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV.

De overstap naar BMW is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen PSV, Driessen Autolease en Van Laarhoven, de officiële BMW dealer voor groot Eindhoven. De Eindhovense ondernemingen zijn verantwoordelijk voor de leasecontracten en levering van de auto’s. “BMW is duurzaam, innovatief en sportief. Met die waarden wil PSV zich graag identificeren”, verduidelijkt Janssen PSV’s keuze voor BMW. “We gaan een langdurige relatie aan met één van ’s werelds hoogst aangeschreven automerken. Een duurzame relatie die past bij PSV.”

PSV heeft bij dit partnership bewust gekozen om samen te werken met twee gedreven Eindhovense ondernemingen. Janssen: “Ook dat past bij PSV en haakt aan op de Brainportgedachte. Wij werken al jaren samen met Driessen Autolease en zijn zeer tevreden over de door hun geleverde service. Voor ons is het een vanzelfsprekendheid om de komende vier jaar met hen door te gaan.” François Driessen, algemeen directeur van de Driessen Autogroep, sluit zich aan bij die woorden. “PSV biedt ons een perfect platform om Driessen Autolease verder te profileren als universele autoleasemaatschappij. Nu dus ook in het premiumsegment met het merk BMW.”

BMW Van Laarhoven

Bas Willems, directeur van BMW Van Laarhoven, is in zijn plaats trots op de samenwerking met PSV en Driessen Autolease. “Wij zijn verheugd dat we vandaag de samenwerking bekend mogen maken”, aldus Willems. “We hebben de afgelopen maanden vele goede gesprekken met PSV en Driessen Autolease gevoerd en zijn er van overtuigd dat we met dit partnership elkaar enorm kunnen versterken. Als Eindhovense autodealer is het een droom die uitkomt straks de voltallige selectie van PSV in BMW’s te zien rijden.”

BMW Van Laarhoven is al ruim veertig jaar de BMW-dealer voor groot Eindhoven en hebben door hun lokale betrokkenheid een sterke marktpositie opgebouwd. Van Laarhoven is gecertificeerd BMW i en BMW M dealer waarmee ze invulling kunnen geven aan maximale duurzaamheid en sportiviteit.

Driessen Autolease is onderdeel van de Driessen Autogroep en vormt daarmee een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector. De Driessen Autogroep behoort tot de top twintig grotere landelijke autoconcerns, met 271 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt met de Driessen Autogroep zes officiële dealermerken en verschillende universele diensten zoals o.a. het erkende schadeherstelbedrijf ‘Driessen Autoschade’ en de universele leasemaatschappij ‘Driessen Autolease; welke qua branding onder het “Driessen Business Center valt ’. Tevens behoort het ‘Driessen Mobiliteit Center' met diensten als Autoverhuur en Professionele autoreiniging tot de groep.

VriendenLoterij

De VriendenLoterij is per direct Maatschappelijk Partner van PSV Foundation. Supporters die voor PSV meespelen met VriendenLoterij Bingo zamelen hierdoor automatisch geld in voor de stichting die zich namens PSV inzet voor maatschappelijke programma’s in de Brainport-samenleving.

De VriendenLoterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Supporters van PSV steunen de club door mee te spelen met VriendenLoterij Bingo. Van ieder verkocht lot gaat minimaal 40% naar de PSV Foundation en de jeugdopleiding van de club. In totaal is er sinds de start van de samenwerking, dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij, ruim 3,7 miljoen euro bij elkaar gespeeld voor PSV.
Binnen de jeugdopleiding wordt dit geld onder andere besteed aan scholing van jeugdspelers zodat kinderen naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle kinderen stromen door naar het betaalde voetbal. PSV Foundation kan dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij extra investeren in de ontwikkeling van maatschappelijke programma’s zoals PSV Amputatievoetbal of PSV OldStars.

Wanneer men meespeelt met VriendenLoterij Bingo voor PSV, maakt men iedere week kans op € 100.000,- of een van de gemiddeld 80.000 andere prijzen in de wekelijkse Bingotrekking. Bovendien maakt men kans op voetbalprijzen zoals een meet-and-greet met de PSV-selectie, Seizoen Club Cards en PSV-tickets.

Beeld: PSV Media