Quooker wordt Official Partner van Feyenoord

Feyenoord heeft Quooker als Official Partner aan de club weten te binden. De overeenkomst gaat per 1 juli 2023 van kracht en wordt aangegaan voor een duur van minimaal drie jaar.

Quooker, de eerste kokendwaterkraan ter wereld, is bedacht door de Rotterdamse uitvinder Henri Peteri. Volgens Peteri is het partnership een droom die uitkomt. "We hebben een heel mooi plan gemaakt rondom dit Partnership, waarin wij relaties voor de wedstrijden van Feyenoord gaan uitnodigen, maar ook met ons eigen team naar het stadion kunnen. Tevens zullen we als merk zichtbaar zijn in De Kuip en wie weet komt er ooit nog wel een Quooker-aanbieding voor Feyenoorders."

"Feyenoord en Quooker vormen samen een hele mooie combinatie", aldus Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships van Feyenoord. "Een samenwerking met een prachtig merk als Quooker waarvan de uitvinding is gedaan in het jaar dat Feyenoord de Europa Cup I pakte, past volledig bij de partnergroei die Feyenoord op dit moment in doormaakt."