Rabobank verlengt topsponsorcontract met Volendam

Vrijdag, voorafgaande aan de wedstrijd FC Volendam-Roda JC, ondertekende Eric Zwart namens Rabobank Waterland en Omstreken, een 3-jarig sponsorcontract met FC Volendam.

“We staan al jaren met de volle 100% achter deze prachtige club. Helemaal nu de club een nieuwe koers is ingeslagen, hopen we samen iets moois neer te zetten voor de spelers, fans en met name de jeugd die betrokken is bij de club”, vertelt Eric Zwart. “Bovendien hebben wij onze naam opnieuw verbonden aan de Rabo-lounge: de ontmoetingsplek voor ondernemers in Volendam.”

“Pinpin is de mascotte van onze bank. Deze pinguïn is gekoppeld aan de Rabo PinPin zakgeld-app. Een game voor kinderen van 6 - 12 jaar plus een zakgeldhulp voor ouders. Je leert samen spelenderwijs en veilig omgaan met geld. En dat is fijn, want: jong geleerd, is oud gedaan.” Samen met FC Volendam hoopt de bank de jeugd te helpen om veilig met geld om te gaan. “Met ons nieuwsbericht van vorige week hebben we in ieder geval al wat aandacht getrokken”, vertelt Zwart met een glimlach.

“We hebben al jaren een prachtige samenwerking”, vertelt Molleman. “Rabobank is al sinds de start in 2005 hoofdsponsor van de Kidsclub, waardoor we mooie dingen kunnen doen voor de jeugd. Maar ze is ook altijd nauw betrokken bij de ondernemers van onze club. We zijn blij dat we de samenwerking voor de komende jaren weer met elkaar kunnen aangaan.”