Rassers Advocaten tekent sponsorcontract met grootmeester Jorden van Foreest

Grootmeester in schaken Jorden van Foreest en Hans Smeekens van Rassers Advocaten te Breda gaan een sponsorovereenkomst aan voor de duur van minimaal twee jaar. Rassers Advocaten is daarmee de tweede officiële sponsorpartner van de talentvolle schaker Jorden van Foreest.

Focus en toewijding voor het vak is wat Rassers en Van Foreest verbindt. De komende jaren ondersteunt Rassers Van Foreest in zijn carrière zowel financieel als met zakelijk en juridisch advies. Ook werken ze samen aan schaakgerelateerde activiteiten en inspirerende sessies met betrekking tot focus, strategisch denken en winst. Met het sponsorpartnership kan Jorden zich volledig focussen op zijn prestaties als grootmeester.

Voor Jorden is dit sponsorpartnership een logische stap in zijn ontwikkeling als professioneel schaker. "Bij schaken zijn goede voorbereiding, volle aandacht en verbeeldingskracht van beslissend belang. Het is fijn om met Rassers een partner te hebben voor wie die waarden net zo belangrijk zijn. De investering die gepaard gaat met het sponsorpartnership, gaat mij helpen om optimaal te kunnen blijven trainen en draagt op die manier direct bij aan de opbouw van mijn schaakcarrière."

Hans Smeekens, bestuursvoorzitter bij Rassers: ‘We zijn bijzonder trots op dit partnership met Jorden van Foreest. Denkkracht is belangrijk voor onze kenniseconomie en voor onze klanten, en zo kwamen we bij Jorden terecht. Schaken is een strategisch spel. Je moet altijd vooruit denken, en elke zet moet bijdragen aan je doel: schaakmat of een verstandige remise. De parallel met ons vak is overduidelijk. Zowel bij het schaken als in de advocatuur gaat het om focus, tactisch en strategisch denken en snelheid. Deze overeenkomsten en de overeenkomstige mentaliteit maken dat Jorden voor ons een perfecte match is. Jorden is een uitzonderlijk talent met een imposant trackrecord terwijl hij pas 21 jaar oud is. Talent een kans geven, dat hoort ook bij ons."