Riwal en Argos Oil sponsoren het Trust Team Arden

Riwal is de komende drie jaar sponsor van het Trust Team Arden. Argos Oil heeft een overeenkomst voor een jaar getekend.

Het Riwal-logo zal gedurende de GP2 Asia Series en de GP2 European Series op beide bolides en op de race-overalls van de coureurs zichtbaar zijn. Jaap Schalekamp, mede-eigenaar en directeur van Riwal: "We hebben gezocht naar het juiste moment en manier voor global branding en we geloven dat GP2 het perfecte platform is om onze marketingdoelstellingen te bereiken."

Argos Oil heeft een overeenkomst voor een jaar getekend, met de optie op nog twee jaar. Beide merken zoeken via de sponsoring wereldwijde bekendheid. Argos Oil krijgt ook de exclusieve merchandiserechten en mag teamuitrusting verkopen via haar netwerk van benzinestations in Nederland.
Peter Goedvolk, CEO en eigenaar van Argos Oil: "Dit is een grote kans om ons merk te versterken, zeker met de nieuwe Nederlandse coureur Yelmer Buurman, en de Nederlandse sponsors van het team. Daarmee krijgt het team een oranje smaak. GP2 zal een geweldig podium zijn voor internationale exposure."

De overeenkomst tussen beide sponsors en het Trust team werden gefaciliteerd door GR8Industries.com.