RKC Waalwijk en Willy Naessens verlengen samenwerking

RKC Waalwijk heeft het contract met hoofdpartner Willy Naessens verlengd, waardoor de industriebouwer ook de komende twee jaar op de voorkant van het shirt zal prijken.

Willy Naessens is al sinds 2015, het jaar dat het bedrijf zijn intrede in Nederland deed, verbonden aan de club. Sinds het seizoen 2019 – 2020 is het tevens hoofdsponsor van de club uit Waalwijk. De samenwerking bevalt beide partijen dusdanig goed, dat deze nu wederom met twee jaar verlengd wordt.

Rob de Groot, commercieel directeur van RKC Waalwijk: “ De loyaliteit en betrokkenheid van Willy Naessens bij onze club is ongelofelijk groot. Het feit dat ze in deze spannende fase van het seizoen al verlengen, is daar ook weer een bevestiging van. Waar de afgelopen jaren de nadruk van het Partnership heeft gelegen op de naamsbekendheid en het uitbouwen van een netwerk, zal de komende periode de samenwerking verder worden uitgediept”.

Jeroen de Bonth, Algemeen directeur van Willy Naessens Nederland, is blij en trots met de verlenging. “De basis van het partnership zijn de vele overeenkomsten die we hebben met de club. We hoeven niet de grootste te zijn maar willen wel meedoen op het hoogste niveau. We zijn nog altijd trots als we onze naam op het prachtige geel-blauwe shirt zien staan. De afgelopen jaren was het partnership ook zakelijk gezien succesvol. Mede door de mooie ontwikkelingen die we als bedrijf doormaken, zien we nog genoeg kansen op successen samen met de club.”

Een van de nieuwste ontwikkelingen bij Willy Naessens Nederland, is de introductie van the Circle. Een baanbrekend concept gericht op circulaire bouw. Ook in het partnership met RKC Waalwijk zal dit aan bod komen, waarover later dit voorjaar meer.