Roompot in gesprek met Belkin

Roompot Vakanties is in beeld om Belkin als sponsor van de gelijknamige wielerploeg op te volgen. Dat bevestigt Roompot-directeur Jurgen van Cutsem aan Omroep Zeeland.

Het Zeeuwse vakantieparkenconcern wil co-sponsor worden van de grootste Nederlandse ploeg, die na dit seizoen zijn hoofdsponsor kwijt raakt. Directeur Van Cutsem zegt voor Omroep Zeeland dat hij serieus in gesprek is met Belkin. "We hebben als Roompot Vakanties een bedrag voor wielersponsoring in 2015 gereserveerd. Dat bedrag is zowel bij Belkin als Orange bekend. De bal ligt nu bij hen. Op het moment dat er meer sponsoren binnen worden gehaald praten we verder."

Eerder werd bekend dat Roompot ook met Orange Cycling Team in gesprek is. Het is vrijwel zeker dat het bedrijf volgend seizoen bij een van de twee wielerploegen als sponsor actief zal zijn. De belangrijkste reden van Roompot Vakanties om in de wielersport op het hoogste podium te gaan sponsoren is het krijgen van meer naamsbekendheid. De eis van Van Cutsem is daarom dat de naam van het Zeeuwse bedrijf in de naam van de nieuwe ploeg wordt opgenomen.

Bron: Omroep Zeeland