Samenwerking Mirthe Akkerman en Adrenna Arbeidsrechtadvocaten

Mirthe Akkerman en Adrenna Arbeidsrechtsadvocaten zijn een samenwerking voor 3 jaar aangegaan. Mirthe Akkerman is een van Nederlands grootste zeiltalenten en zeilt in de Laser Radiaal klasse.

In de jeugd is Mirthe zowel Europees als Wereldkampioen geworden. Mirthe heeft nu 1 doel. Dat is winnen op de Olympische Spelen van 2024 van Parijs. Adrenna Arbeidsrechtadvocaten volgt Mirthe op de voet in haar reis naar succes en steunt haar doelen.

Mirthe Akkerman: "Trots dat Adrenna Arbeidsrechtadvocaten de aankomende drie jaar mijn nieuwe sponsor is! Dankzij deze samenwerking is een mooie basis gelegd voor de aankomende jaren en kijk ik met veel vertrouwen vooruit richting Parijs."

Bert Kingma en Marjolijn Miltenburg van Adrenna: "Bij Adrenna werken professionals op arbeidsrecht, onderwijsrecht en sportrecht. Wij zijn doelgericht, uitgesproken en kritisch. Ook naar elkaar. Wij geloven in een leven lang leren. Wij delen onze ervaringen en opvattingen met elkaar. Dat houdt ons scherp. Wij doen alles om dat ene doel te bereiken. Net als Mirthe willen wij winnen, samen met onze klant. Adrenna weet dat je alleen kunt winnen met de juiste mentaliteit en als je onderdeel bent van een team waarop je kunt bouwen. Daarom passen Adrenna en Mirthe goed bij elkaar."