Saxo ook komende 3 jaar hoofdsponsor Dam tot Dam FietsClassic

Saxo verlengt de samenwerking met Sportorganisatie Le Champion en is daarmee tot en met 2025 de hoofd- en titelsponsor van de Dam tot Dam FietsClassic.

Saxo sponsort nu al een aantal jaren de Dam tot Dam FietsClassic. De beleggersbank heeft een lange geschiedenis met wielerwedstrijden. Sinds 2007 is Saxo betrokken bij wereldwijde wielerwedstrijden en -teams, waaronder de recentelijk gereden E3 Saxo Classic in België.

Saskia Klep, CEO van Saxo Nederland kijkt ook uit naar het evenement: "We hebben inmiddels best een lange geschiedenis met het ondersteunen van deze fietsklassieker en we komen in september graag aanmoedigen. Wielrennen past goed bij ons imago: snel en wendbaar voor individuen die graag hun eigen pad kiezen, zowel op de fiets als op de beurs."
Nienke Slobbe, Event Manager van de Dam tot Dam FietsClassic, is trots dat Saxo ook de komende jaren gekoppeld is aan het evenement.

De Saxo Dam tot Dam FietsClassic is één van de grootste fietsevenementen van Le Champion en wordt dit jaar gereden op zondag 17 september. De klassieker, die voor de 15e keer plaatsvindt, heeft een uniek karakter en een bijzondere start op de Dam in Amsterdam, vlak voor het Koninklijk Paleis. Daarna volgt al snel de befaamde doorgang door de IJtunnel, iets wat slechts één keer per jaar mogelijk is. De routes over 40, 60, 85, 105 en 150 km komen langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Ilpendam, Schoorldam, Monnickendam en Volendam.