Scholten Awater verlengt samenwerking met Zevenheuvelenloop

Scholten Awater heeft voor twee jaar bijgetekend als hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop. De Nijmeegse IT-hardware dienstverlener is al sinds 2013 als naamsponsor verbonden aan het nationale hardloopevenement.

Jaarlijks doen 40.000 hardlopers uit heel Nederland mee aan de najaarsklassieker. De samenwerking is de afgelopen jaren zo succesvol geweest dat er besloten is om deze voort te zetten. De komende twee jaar blijft de naam van de Nijmeegse hardloopklassieker Scholten Awater Zevenheuvelenloop. Het Nijmeegse bedrijf ondersteunt hiermee de bekende hardloopwedstrijd in haar eigen stad.

Luuk Slaats, Commercieel Directeur van Scholten Awater: "De afgelopen jaren deden wij met bijna 1000 hardlopers en gasten mee aan de Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop. Zij werden ontvangen in onze VIP-ruimte, waar ze zich in alle rust konden voorbereiden op het fantastische hardloopevenement. Dit evenement draagt bij aan onze pijlers: maatschappelijke betrokkenheid, het vergroten van onze landelijke naamsbekendheid en het versterken van onze relatie met klanten en partners. Wij zijn trots om de komende jaren wederom de hoofdsponsor van de Zevenheuvelenloop te zijn en kijken ernaar uit om met nog meer klanten, leveranciers, medewerkers en partners deel te nemen aan de komende edities.”

Ronald Veerbeek, directeur van de Stichting Zevenheuvelenloop: "Dat Scholten Awater voor de tweede keer het hoofdsponsorschap heeft verlengd, zegt iets over ons evenement en onze samenwerking. Scholten Awater is een zeer betrokken en enthousiaste hoofdsponsor. Wij kijken met veel vertrouwen uit naar de Scholten Awater Zevenheuvelenloop 2017 en 2018.”

De inschrijving voor de 34e Scholten Awater Zevenheuvelenloop en de Zevenheuvelennacht opent op donderdag 1 juni op www.zevenheuvelenloop.nl. In 2017 vindt het Zevenheuvelenweekend plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november.