Seacon Logistics ook komende seizoenen hoofdsponsor VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft de hoofdsponsorovereenkomst met Seacon Logistics opengebroken en verlengd tot 1 juli 2018. Tevens blijft Seacon Logistics ook voor deze periode naamgever van het stadion.

Seacon Logistics, vanaf 2007 verbonden als hoofdsponsor aan de club, zegt zeer te spreken te zijn over de samenwerking met de club en de wijze waarop VVV-Venlo de doelstellingen die zijn afgesproken binnen de overeenkomst wil realiseren. Naast het hoofdsponsorschap ondersteunt de hoofdsponsor ook belangrijke maatschappelijke initiatieven zoals Fonds Gehandicaptensport en de Cruyff Foundation. Hiermee tonen VVV-Venlo en Seacon Logistics haar gezamenlijke maatschappelijke betrokkenheid.
Met de verlenging van het hoofdsponsorschap wil Seacon Logistics een belangrijke steen bijdragen aan de ambities en continuïteit van de club.

Marco Bogers,directeur VVV-Venlo: "We zijn bijzonder verheugd met dit nieuws. Seacon Logistics geeft hiermee een belangrijk signaal af. We werken hard aan een mooi een gezonde toekomst voor onze club. Echter, dit kunnen we niet alleen. Met Seacon Logistics onderhouden we een intensief contact over het versterken van elkaars doelstellingen. Met het openbreken van deze hoofdsponsorovereenkomst geeft Seacon Logistics veel blijk van vertrouwen in de toekomst. Een mooie en belangrijke stap richting een nieuw perspectief voor onze club en het realiseren van onze ambities.”

Frank Hermans, directeur Seacon Logistics: "Seacon Logistics ziet uit naar een verlenging van het hoofdsponsorschap gezien de ambities van VVV-Venlo. Ook vinden wij dat in de economische groeiregio Venray-Venlo-Roermond betaald voetbal een onmisbare factor is. Om deze redenen blijven wij VVV-Venlo steunen de komende jaren om een stap te maken passend bij onze gezamenlijke doelstellingen.”