SenS Online Solutions en Almere City FC gaan voor ‘driemaal is scheepsrecht’

Dit seizoen start Almere City FC opnieuw met SenS Online Solutions op het shirt. De Almeerse onderneming is inmiddels al enkele jaren lid van de Almere City FC familie en zet het partnership dit jaar opnieuw voort.

Waar de eerste keer shirtsponsoring nog ging om meer zichtbaarheid te krijgen in en rondom Almere is het partnership inmiddels uitgegroeid tot een strategische partnership om de club online te laten groei. Dit betekent dat SenS Online Solutions komend seizoen de club actief bijstaat in het vergroten van het bereik, met interactie, zichtbaarheid in de zoekmachines en de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Robin Sluijter – SenS: “Afgelopen seizoen hebben we in een coronajaar, met project4501 bijgedragen aan het uitverkopen van het stadion middels onze online marketing campagnes. Met het nieuwe 3 jaren plan van Almere City FC moeten de prestaties op en naast het veld verhoogd worden. Zo ook op digitaal gebied, vandaar dat we onze samenwerking geïntensiveerd en we Almere City FC nog meer gaan helpen op online gebied.”

Marcel Sluijter – SenS: “Het seizoen voor de 3e keer op rij aftrappen als shirtsponsor maakt ons als echt Almeers bedrijf super trots. Na het succes van het afgelopen seizoen waarbij promotie net niet werd gehaald, geloven we sterk dat het dit jaar wel kan gebeuren met Gertjan Verbeek aan het roer. Daar willen we zeker ons steentje bij dragen, middels de sponsoring maar ook als digital partner.“

John Bes – Algemeen Directeur Almere City FC: ‘De samenwerking tussen SenS Online Solutions en Almere City FC is al jaren uitermate succesvol. Daarom zijn we erg trots dat we dit seizoen opnieuw kunnen bouwen met dit echte Almeerse (familie)bedrijf. De komende jaren willen we steeds een beetje beter worden, zowel binnen als buiten de lijnen. Door het partnership met SenS Online Solutions, kunnen we ook op digitaal gebied de volgende stappen gaan zetten. We zijn dus heel blij om SenS Online Solutions opnieuw bij de Almere City FC familie te hebben.’