Shimano Benelux en KNWU intensiveren partnership

Shimano Benelux en de KNWU hebben het partnership voor de komende jaren verder uitgebreid. De samenwerking is verlengd tot en met de Olympische Spelen van Tokio 2020.

Een van de belangrijkste merken binnen het partnerschap is Lazer. Lazer voorziet diverse selecties van de KNWU van de nieuwste helmen de komende jaren. Tijdens het WK Baanwielrennen in Apeldoorn deze week rijden de renners met hun nieuwe Lazer helmen."

We vinden het belangrijk de Nederlandse wielerbond te ondersteunen met onze producten en expertise", aldus Erik Naberman, managing director Shimano Benelux. "De bond is uitermate succesvol op verschillende disciplines, daar zijn we als Shimano Benelux graag onderdeel van. De feedback die we krijgen vanuit de renners is tevens zeer interessant voor de doorontwikkeling van al onze merken."

Vincent Luyendijk, directeur KNWU: "We zijn verheugd met de uitbreiding van de samenwerking tussen Shimano Benelux en de KNWU. Shimano ondersteunt de wielersport in de volle breedte en levert een duurzame bijdrage aan onze topsportprogramma’s."