Simac wordt IT-partner van PSV

Simac is de komende vijf seizoenen Official Partner van PSV. De directies van beide partijen ondertekenden vorige week een samenwerkingsovereenkomst.

Alle medewerkers van PSV zullen de komende seizoenen werken in een door Simac gefaciliteerde ICT-omgeving. Daarnaast gaat Simac aan de slag met diverse innovatieve projecten voor PSV en haar medewerkers.

Simac en PSV zullen in de komende jaren intensief optrekken en ICT-projecten uitrollen waar werk, voetbal en het bezoek aan het Philips Stadion beter van worden. Eric van Schagen, CEO van Simac, licht toe: “Met veel plezier zetten we een volgende stap in onze sponsoring van PSV. We krijgen nu de kans om onze ervaring en expertise beschikbaar te stellen en daardoor ons steentje bij te dragen aan het succes van de club. Bovendien werken we op deze manier gericht verder aan vergroting van onze naamsbekendheid in Nederland.”

“Een bedrijf met het DNA en de mogelijkheden van Simac past perfect bij PSV”, zegt PSV’s Commercieel Directeur Frans Janssen. “Simac komt uit de Brainportregio, heeft een familiaire achtergrond, betrouwbare reputatie en loopt voorop in ontwikkeling”, vervolgt Janssen. “Technologie is onmisbaar om topprestaties te leveren. Dat geldt in sportief aspect, maar zeker ook op de ‘reguliere’ werkvloer. We zijn er van overtuigd dat we samen met Simac alle uitdagingen op ICT-gebied aankunnen.”

Op de foto van links naar rechts: Frans Janssen, Toon Gerbrands, Eric van Schagen en Thijs van Schagen.

Derckx verlengt

Official Sponsor Derckx heeft het contract met PSV verlengd. De directies van beide partijen verlengden de samenwerking eerder tot 2022. Derckx, een bouwbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerpen en bouwen van bedrijfspanden, is sinds 2003 al verbonden aan PSV. Eerst als lid van PSV Business en sinds de zomer van 2019 als Official Sponsor. “Een bedrijf dat bijna twintig jaar bij PSV komt, hoort bij PSV”, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen. “Wij investeren bij voorkeur in duurzame samenwerkingsverbanden. Derckx is na een lange periode als lid van de Business Club doorgegroeid tot ons sponsorhuis. Wij zijn trots dat ze dat ondanks de huidige crisis komend jaar blijven.”

“Het afgelopen jaar was gezien allen coronaperikelen een bijzonder jaar, waarbij alles anders verliep dan gepland”, zegt Ruud van den Bosch namens Derckx. “Wij hopen samen met PSV komend seizoen weer op een vertrouwde manier te kunnen genieten van de wedstrijden en hospitality.” Paul Derckx: “Zodoende willen we verder bouwen aan ons merk en netwerk. Samen kijken we vooruit naar betere tijden.”