SMB Willems verlengt partnership Vitesse

Vitesse tekende voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse tegen Feyenoord een nieuwe schoonmaakonderhoud- en sponsorovereenkomst met SMB Willems.

Het Arnhemse schoonmaakbedrijf, dat al enkele jaren partner is van Vitesse, verlengde de huidige contracten voor vier jaar. Bovendien prijkt het logo van SMB Willems vanaf zondag ook op het broekje van de Arnhemse club.

Tim de Jong, directeur van SMB Willems: “Wij zijn trots dat wij – als familiebedrijf en betrokken partner van Vitesse – het schoonmaakonderhoud op de hypermoderne trainingsaccommodatie van Vitesse op Papendal blijven verzorgen. Wij kijken uit naar een voortzetting van de goede samenwerking.”

Olivier Smit, Commercieel Directeur van Vitesse: “SMB Willems hebben wij de afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbare schoonmaakdienstverlener met een groot clubgevoel. Zij zijn er trots op dat ze het schoonmaakonderhoud op onze trainingsaccommodatie ook de komende vier jaar blijven uitvoeren, maar wij zijn er zeker zo trots op dat het logo van SMB Willems op het broekje van onze selectie zal prijken! SMB Willems is een partner die bij ons past.”