Sparr Finance hoofdsponsor af bij Fortuna Sittard

De naam Sparr Finance staat niet meer op de shirts van de spelers van Fortuna Sittard. Sinds vorige week zondag dragen de spelers shirts met daarop de letters DLM (Dé Lease Maatschappij). DLM is tot het einde van het seizoen hoofdsponsor van Fortuna Sittard.

De overeenkomst met Sparr Finance werd in december 2017 voor onbepaalde tijd aangegaan. Daar is nu kennelijk een abrupt einde aan gekomen. De sponsor zou de gemaakte financiële afspraken niet nakomen, zo wordt uit onbevestigde bron vernomen.

“Door een samenloop van omstandigheden ontstond de kans voor Dé Lease Maatschappij om toe te treden tot het hoogste sponsorsegment van de club. Na enkele zeer constructieve gesprekken werd besloten om de succesvolle samenwerking uit te breiden en hoofdsponsor te worden van Fortuna Sittard”, zo meldt valt te lezen op de website van de club. DLM is al jaren partner van de club.

De naam van Sparr Finance is niet alleen van de shirts verdwenen, ook op de website van de club is het logo van Sparr Finance niet meer te vinden. Dat geldt ook voor de Feyenoord-site. Sparr Finance was strategisch partner van Feyenoord. Begin 2018 werd een overeenkomst aangegaan voor drie seizoenen.