Spinder Bike Carriers langer sponsor Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race en Tradekar verlengen hun samenwerking. In 2023 wordt de sponsoring van Tradekar zelfs uitgebreid. Sinds 2015 is Tradekar met hun merk Spinder partner van de Amstel Gold Race.

“Wij zijn ieder jaar weer trots om ons merk Spinder aan deze internationale wielerwedstrijd te mogen verbinden en te kunnen bijdragen aan een geslaagd evenement voor meer dan 15.000 fanatieke fietsers", zegt Michel Ferwerda, Managing Director Tradekar. "Wij gaan dit jaar zelf ook met een team van 35 relaties deelnemen op de toer-dag en zullen uiteraard ook zondag aanwezig zijn om de wielrenners toe te juichen. Wij hopen deze samenwerking nog lang te kunnen voortzetten.”

Marjolein Razenberg, Manager Marketing & Communications: “Spinder is vanaf 2015 trouwe sponsor van de Amstel Gold Race. Voor ons is dit ieder jaar een mooie gelegenheid om de fietsendragers van Spinder onder de aandacht van het brede en enthousiaste wielerpubliek te brengen. Afgelopen jaar zijn wij druk geweest met het rebranden van Spinder. Een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuw assortiment. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kijken er naar uit om de deelnemers en liefhebbers van de Amstel Gold Race kennis te laten maken met het nieuwe Spinder.”

Leo van Vliet, koersdirecteur Amstel Gold Race: “Het is altijd zeer mooi wanneer een sponsor de samenwerking wil verlengen. We zijn dan ook trots dat Tradekar heeft besloten om onze samenwerking voort te zetten en zelfs uit te breiden. Op het rugnummer van al onze 15.000 deelnemers aan de Toerversie zullen we dit jaar het logo van Spinder zien.”

Het Amstel Gold Race weekend vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023. De Toerversie Amstel Gold Race met 15.000 deelnemers wordt verreden op zaterdag 15 april 2023. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. De heren- en dameswedstrijd worden verreden op zondag 16 april 2023.