SWOOP nieuwe hoofdsponsor van Vitesse

SWOOP volgt Truphone op als hoofdsponsor bij Vitesse. Swoop was al mouwsponsor bij de Arnhemmers en staat vanaf nu voor meerdere jaren op de borst. Hoeveel geld de hoofdsponsor de club betaalt is niet bekend gemaakt, maar het bedrag zou "passen bij de ambitie van Vitesse en dat men er erg content mee is". Onze inschatting is dat SWOOP tussen de 1 en 1,2 miljoen euro per jaar gaat betalen.

SWOOP is een bedrijf dat handelt in refurbished elektronica. Eerder gebruikte elektronica, maar met de kwaliteit van nieuw, aldus het bedrijf. Vitesse-directeur Joost de Wit en SWOOP-directeur Joshua Kappen ondertekenden donderdag de overeenkomst. De Wit is er uiteraard blij mee. ''Met dit sponsorschap kiest SWOOP voor landelijke naamsbekendheid. En dat doen ze niet zomaar. Want met de producten van SWOOP tekenen ze voor resultaat, halen ze alles uit de kast en beloven ze nooit meer dan ze waar kunnen maken. Net zoals Vitesse. Vanuit de juiste drive werden bij deze club de laatste jaren grote stappen gezet."

Kappen vindt dat Vitesse en SWOOP bij elkaar horen. "Niets is leuker dan samen ondernemen, genieten en beleven. Samen vooruit, dat is onze ambitie. SWOOP is ambitieus, energiek, toonaangevend en betrokken. Met die kernwaarden sluit SWOOP aan op de essentie van Vitesse."

Tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, op 5 augustus, zal SWOOP voor het eerst op de borst te zien zijn bij de Arnhemmers. Clean Mat neemt de plaats van SWOOP in op de mouw van Vitesse.;Dit bedrijf is al sinds 2003 een sponsor van de Arnhemse club en opereert wereldwijd met de verkoop en verhuur van vrachtwagens.