T-Rex Rubber verlengt sponsoring ijshockeyteam

T-Rex Rubber International en IJshockey Nederland zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan voor de sponsoring van het Nederlandse ijshockey mannenteam. Als rugshirtsponsor ondersteunt T-Rex hiermee Oranje ook bij het WK in Belfast, Noord-Ierland. Tijdens het 2017 IIHF World Championship Division I Group B strijdt ze hier om promotie naar Group A.

Onlangs ontving IJshockey Nederland al een financiële bijdrage van TEAMKPN Sportfonds en sloot ze een official supplier contract met Bauer. Vanaf het moment dat de online kansspelmarkt in Nederland is gereguleerd, wordt Kroon Casino (Betsson) hoofdsponsor van IJshockey Nederland.Ren& Bergmans is als marketingadviseur betrokken bij IJshockey Nederland. De ijshockey sponsor case komt ook aan de orde bij zijn ronde tafelsessie tijdens het Sponsorreport Jaarcongres over hoe een scherpere merkpositionering kan helpen om meer en betere sponsors te trekken.

T-Rex Rubber International Managing Director, Borrit van Dis, herkent zijn bedrijf in het ijshockey. "De snelheid, dynamiek en reactiesnelheid die ijshockey met zich meebrengt past perfect bij de reputatie die T-Rex Rubber International heeft opgebouwd in Europa. We steunen het Nederlands mannenteam al jaren en ook in deze belangrijke periode zijn we hier onderdeel van. Daarnaast merken we dat onze relaties enorm genieten van de bezoeken aan deze mooie sport.”

Ook directeur van IJshockey Nederland, Rob van Rijswijk, is content met de ondersteuning van T-Rex Rubber International. "Met IJshockey Nederland zijn we trots dat we mooie merken als T-Rex Rubber mogen verbinden aan onze sport. Zo tillen we het ijshockey naar een hoger niveau en kan ons team optimaal presteren in Belfast.”

Tegenstanders van Nederland tijdens het WK zijn Groot-Brittannië, Japan, Litouwen, Kroatië en Estland. T-Rex Rubber International is Europa’s grootste leverancier van transportbanden en transportbanden accessoires.