TCS nieuwe partner Dutch Open golf

Tata Consultancy Services (TCS) wordt de nieuwe partner van het Dutch Open golftoernooi, naast ING Private Banking en KLM.

Josu Devasia, Algemeen Directeur TCS Nederland, “TCS is al bijna 30 jaar actief in Nederland. We zijn erg blij om partner te worden van het Dutch Open, een van de meest innovatieve en duurzame golfevenementen van de Europese Tour. Wij geloven dat innovatie ontstaat wanneer verschillende ecosystemen samenkomen en het Dutch Open biedt daarvoor een mooi platform. We willen graag onze technologische knowhow, onze internationale ervaring in het verrijken van sportevenementen en ons ecosysteem van partners inzetten om een nog boeiender Dutch Open te creëren dat bedrijven uit alle gebieden helpt om nieuwe, zinvolle en duurzame partnerschappen op te bouwen.”

“Digitale techniek is ook in sport een niet meer weg te denken factor", zegt toernooidirecteur Daan Slooter over TCS . "Het is essentieel voor het stimuleren van innovatie en het creëren van een perfect georganiseerd topsporttoernooi en, misschien nog wel belangrijker, we kunnen daarme de fanbeleving nog verder verbeteren. In onze ambitie om een van de meest duurzame en innovatieve sportevenementen op de Europese golfagenda te blijven, zijn we heel blij met TCS aan boord.”

Het Dutch Open wordt in 2021 en 2022 gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt. De 101ste editie van het Dutch Open vindt plaats van 16 tot en met 19 september 2021. Het Dutch Open is een van de oudste toernooien van de European Tour en wordt sinds 2004 georganiseerd door TIG Sports. Het toernooi wordt ondersteund door de partners KLM, ING Private Banking en TCS.

Op de foto vlnr. Daan Slooter (Dutch Open), Harm Kreulen (KLM Nederland), Sabine Riezebos (Bernardus Golf), Steven Sedee (ING Private Banking) en Josu Devasia (TCS). (foto: Maarten Ekelaar)