Team DSM en Volvo verlengen samenwerking

Team DSM en Volvo Cars Nederland verlengen hun partnership.

Commercial Operations Director Volvo Cars Nederland Frits Giesbers zei: "We zijn erg tevreden met onze samenwerking met Team DSM. We willen bij blijven dragen aan de veiligheid van het team en de successen met onze meest recente technologie. We hebben Team DSM en hun rijders zowel op als naast de fiets leren kennen als een collectief van gecommitteerde en gedreven mensen. Met hun “Keep Challenging” model en prachtige menselijke waarden centraal, delen zij verantwoordelijkheden, versterken ze hun mederijders en moedigen ze elkaar aan. Het is die cultuur waarmee wij onszelf kunnen identificeren als zeer inspirerend."

Team DSM zal gebruik maken van het hybride Volvo V60 Cross Country model, een autotype dat uitermate geschikt is om te gebruiken bij wielerwedstrijden. De auto's zullen gebruikt worden bij zowel de mannen, de vrouwen als het developmentteam.

Head of Business Strategy Team DSM Jan Wermink zei: “We zijn trots op ons partnership met Volvo. Volvo's zijn een perfecte match met onze veeleisende business. De innovaties en veiligheidstechnologie van de auto's en de ontwikkeling naar elektrisch rijden past perfect bij onze visie op duurzaamheid en veiligheid. We kijken er naar uit om de samenwerking te continueren."