Team DSM kiest voor Volvo

Volvo Car Nederland is de nieuwe mobiliteitspartner van Team DSM. Als exclusieve team car supplier verzorgt Volvo het wagenpark aan de succesvolle wielerploeg, waarbij zowel de heren- als de damesploeg en het development programma van Team DSM gebruik zullen maken van de Volvo V60 Cross Country. Ook Zoover wordt partner van het team.

De Volvo V60 Cross Country is volgens Volvo perfect geschikt als teamauto, voor zowel actie als comfort tijdens de wielerwedstrijden. Bovendien zijn de Volvo-teamauto's voorzien van mild-hybridetechnologie, waarbij de elektrische ondersteuning van de verbrandingsmotor zorgt voor minder impact op het milieu: een belangrijke doelstelling van Team DSM.

Frits Giesbers, Commercial Operations Director bij Volvo Car Nederland: "We zijn trots dat Team DSM in onze auto's gaat rijden en dat wij met de nieuwste technologie een bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid en het succes van de wielerploeg. Ons doel is om klanten 'vrijheid in mobiliteit te bieden, op een persoonlijke, duurzame en veilige manier'. In de snel veranderende automobielindustrie dagen wij onszelf uit om leider te zijn in deze transitie. Vanuit dat perspectief zijn we geïnspireerd geraakt door de 'Keep Challenging'-visie van Team DSM."

Jan Wermink, Head of Business Strategy bij Team DSM: "We zijn erg enthousiast over dit partnership en deze samenwerking. Volvo staat ontegenzeggelijk bekend om de focus op veiligheid. Door hun nieuwe veiligheidstechnologie en stappen in de elektrificatiestrategie sluit Volvo perfect aan bij onze visie."

Zoover

Ook vakantiebeoordelingssite Zoover wordt partner van Team Sunweb. Zoover werd deze zomer overgenomen door Vakanties.nl. Vakanties.nl werd drie jaar geleden opgericht door Judith Eyck en Joost Romeijn, die eerder oprichter van Sunweb was.